Open workshop Personal Branding


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 05 januari 2018


Jezelf promoten. Het is een ongemakkelijk gevoel dat iedereen wel kent. Jezelf op de voorgrond zetten voelt onnatuurlijk, we zijn het niet gewend. We zijn doorgaans bescheiden en voelen ons opgelaten, onzeker en nerveus als we onszelf promoten. Toch is dit nodig als je iets wilt bereiken. Goede nieuws is dat je het kunt leren.

Personal Branding en professionaliteit gaan hand in hand. Wat maakt jou wie je bent als professional, hoe presenteer je dat en hoe doe je daar je voordeel mee? Wil jij jouw sterke kanten ontdekken en in een professioneel maar ook persoonlijk verhaal presenteren? Investeer dan in personal branding:  jouw persoonlijke pitch.

Aanmelden
Meld je nu aan…

Doel 
Deze workshop helpt je om jouw personal branding overtuigend neer te zetten, geen oppervlakkige pitch maar een verhaal dat helemaal bij jou past en op resultaat is gericht.

Inhoud
In deze workshop van één dagdeel (ochtend 09.15 tot 12.15 uur) leer je:

  • Hoe je jouw persoonlijke waarden inzet in je communicatie
  • Hoe je een sterk merk kunt worden (o.a. via LinkedIn)
  • Hoe je een personal branding pitch maakt
  • Hoe je een klantgesprek voorbereid

Voor wie is deze workshop? Voor professionals, ondernemers en leidinggevenden die ander werk zoeken of regelmatig een presentatie over hun eigen kwaliteiten en dienstverlening moeten houden. Die vanuit een eigen identiteit een sterk verhaal willen neerzetten. Het persoonlijke willen combineren met marktgericht handelen.

Investering
Je investeert E 125,- (incl. test en accomodatie, excl btw) in jezelf door deze workshop te volgen. Deze kosten kunnen aftrekbaar zijn van de belasting.

Geinteresseerd? Aanmelden ?
Download hier de leaflet workshop Personal Branding

Meld je nu aan… en je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Praktische zaken
Na aanmelding ontvang je van ons een uitnodigingsmail met een link naar een Persoonlijke waarden test. Wij vragen je dit in te vullen. Hiermee gaan we in de workshop aan de slag. Dit maakt de workshop persoonlijk en relevant.

Trainer
Martin Verweij is coach/ trainer. Als loopbaancoach is hij gespecialiseerd in talentontwikkeling. Zijn motto is: durf te doen waar je naar verlangt –> be the change you want to see in your work…

 

 

Route

Link routebeschrijving naar De Lairessestraat 154

Comments are closed.

Deze website is gemaakt door www.ronkatzenbauer.nl