Open workshop Vitaliteit & Werkdruk | Reset Yourself


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 30 september 2019


Hoge werkdruk. Stress. Iedereen heeft er wel eens mee te maken: een constant onrustig gevoel, misverstanden, gepieker, slechter slapen, concentratieproblemen e.d. Wat vervolgens ook weer een gevoel van tekortschieten en schaamte op roept.

Hoge werkdruk & vitaliteit kunnen goed hand in hand gaan. Wil jij duurzaam in balans blijven en topprestaties blijven leveren? Dan is investeren in goed stress- en vitaliteitsmanagement essentieel.

Aanmelden
Meld je nu aan en je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Doel 
Deze workshop helpt je om beter om te gaan met hoge werkdruk en stress, om veerkrachtiger te worden en op een gezonde en vitale manier prestaties te blijven leveren.

Inhoud
In deze workshop van één dagdeel (09.15 tot 12.15 uur) leer je

  • Hoe je stress signalen eerder leert herkennen bij jezelf en bij collega’s
  • Hoe stress werkt in jouw lichaam en geest
  • Hoe je eigen persoonlijke toolkit Eerste Hulp bij Stress (EHBS) eruit ziet en je gaat helpen
  • Hoe je erger – overspanning en burnout – kunt voorkomen

Voor wie is deze workshop?
Voor professionals, HR-adviseurs, leidinggevenden, ondernemers of teams, die regelmatig onder hoge druk moeten werken. Die hun stress management willen verbeteren en hun vitaliteit versterken.

Investering
Je investeert E 115,- (incl. test en accomodatie, excl btw) in jezelf door deze workshop te volgen. Deze kosten kunnen aftrekbaar zijn van de belasting.

Geinteresseerd? Aanmelden ?
Download hier de leaflet workshop Werkdruk & Vitaliteit..

Meld je nu aan.. en je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Praktische zaken
Na de aanmelding ontvang je van ons een uitnodigingsmail met een link naar de stresstest. Wij vragen je dit in te vullen. Hiermee gaan we in de workshop aan de slag. Dit maakt de workshop persoonlijk en relevant.

Trainer 
Tanya de Wit is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met klachten van stress en dreigende burnout. Haar aanpak kenmerkt zich door de vertaling van wetenschappelijke kennis naar praktische op de persoon afgestemde adviezen en begeleiding.

Route

Link routebeschrijving naar De Lairessestraat 154

 

Comments are closed.

Deze website is gemaakt door www.ronkatzenbauer.nl