Workshop Reset Yourself


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 30 september 2018


Doel: resetten om opnieuw op te starten
De tijd nemen om eens goed bij je ideeën stil te staan. Daar kom je amper aan toe, omdat zoveel andere zaken je dagelijkse aandacht vragen. Hoe zou het zijn om  – in een inspirerende omgeving –  een hele tijd met jezelf bezig te zijn?  Je intuïtie te laten spreken. Verder vooruit kijken wat betreft je loopbaan of privésituatie & bezig te zijn met je persoonlijke visie. Gun jezelf een reset waarin je jouw toekomstwensen verheldert.

Inhoud
Voor deze workshop van één dagdeel (09.15 tot 12.30 uur) vult iedere deelnemer een persoonlijk Waarden Assessment in.  We werken met best-practice tools als:

  • Aandachtsoefeningen uit de Mindfulness
  • Visualisatie-technieken

Voor wie is deze workshop?
Voor iedereen die de behoefte heeft om weer contact te maken met zijn innerlijke inspiratiebron en dichter bij zijn persoonlijke visie te komen. Jobcrafting?  Een volgende baan? Ondernemerschap? Ouderschap? Voor professionals, teamleiders, ondernemers, managers, HR-adviseurs en projectleiders.

Na afloop

  • Heb je meer verbinding met je innerlijke creativiteit en inspiratie gemaakt
  • Weet je wat je intuitie je te vertellen heeft
  • Heb je een krachtig beeld als magneet naar je toekomst
  • Gebruik je de eye-openers om beter te sturen in je keuzes

Trainer
Martin Verweij
Martin-verweij-portret

Aanmelden
Meld je nu aan en je ontvangt van ons per mail een uitnodiging.

Praktische zaken
Na de aanmelding ontvang je van ons een uitnodigingsmail met een link naar het Personal Values Assessment. Wij vragen je dit in te vullen. Hiermee gaan we in de workshop aan de slag. Dit maakt de workshop persoonlijk en relevant. Het invullen duurt maximaal 5 minuten.

Kosten
Je investeert E 125,- (incl. test en accomodatie, excl btw) in jezelf door deze workshop te volgen. Deze factuur kan aftrekbaar zijn van de belasting.

Route

Link routebeschrijving naar De Lairessestraat 154

Comments are closed.

Deze website is gemaakt door www.ronkatzenbauer.nl