Nita Korsten

Gedreven – Verbindend – Enthousiasmerend – Resultaatgericht

Nita helpt teams bij het verbeteren van de internationale samenwerking binnen en tussen organisaties.  Hoe?  Door individuen en teams inzicht te geven in hun eigen culturele overtuigingen, waarna samen gewerkt wordt aan het vergroten van interculturele competenties.

Het leren herkennen én waarderen van andere culturele perspectieven creëert nieuwe kansen voor teams en organisaties!

Middels assessments en workshops reflecteren deelnemers op hun eigen culturele waarden en die van anderen. Bedrijven en hun medewerkers krijgen weer lol in grenzeloos zaken doen en weten hun onderlinge synergie veel beter te benutten waardoor resultaten significant verbeteren.

Nita Korsten heeft 25 jaar ervaring in het (internationaal) zakendoen. Ze studeerde Cultuur, Organisatie en Management aan de VU en is gecertificeerd voor o.a. de IAP (Intercultural Awareness Profile) en de IRC (Intercultural Readiness Check) . Zij woonde en werkte in de VS, Duitsland en Frankrijk en heeft met meer dan 70 nationaliteiten gewerkt.

Overtuigingen boven water krijgen

“De werkelijkheid is complexer dan een enquête of organisatiescan kan weergeven. Ik observeer, interview en doe kwalitatief onderzoek. Vervolgens hanteer ik mijn ABC-methode, van awareness, behavior en change. Daarmee maak ik teams bewuster van hun overtuigingen en gedrag en ontwikkel ik de interculturele competenties van deelnemers”.

Vraag vrijblijvend een gesprek met Nita Korsten  aan >>>

Deze website is gemaakt door www.ronkatzenbauer.nl