Opdrachtgevers

lucLuc Defaix, Corporate Lawyer / Partner, Pels Rijcken

“Martin is a top coach who combines sharp views with practical advice”.

 

 

helen meijerHelen Meijer, Senior Manager Deloitte
“Be The Change heeft bij Euroforum meerdere succesvolle trajecten opgezet. De teamcoaching van de directie heeft geleid tot een betere lange termijn visie en een hechtere samenwerking. Het managementtraject ‘Van de Rode Piste’ is een uitstekend instrument gebleken om jonge mensen aan onze organisatie te binden & boeien. Het verloop onder deze doelgroep liep significant terug”.

 

John van de PolJohn van de Pol,  CFO St Maarten Medical Center
“We have been working with Martin for approx. half a year where we needed an upgrade in the way people cooperate with eachother. Every aspect was developed and proposed by Martin together with the people of the company. The best remark was in this respect “Why didn’t we do this before”? while upfront there was this natural hesitation to develop soft skills. Perfect”.

 

Jan van der WorpJan van der Worp, interim manager
“Be The Change heeft een training en teambuildingsdag voor apothekersassistenten verzorgd. Martin verheldert de vraag van de opdrachtgever en zoekt naar de meest passende training. Zijn ervaring en creativiteit maakt dat hij gedurende de training kan schakelen met de inzet van verschillende werkvormen. Daardoor benut hij ‘het momentum’ tijdens de training optimaal. In de nazorg is hij actief zodat de training ook op langere termijn effectief is”.

 

Silvia van HoofSilvia van Hoof, owner Match2Win
“Martin is een uitstekende business coach die mij ontzettend heeft geholpen om de spannende aspecten van het ondernemerschap aan te (blijven) kunnen. Zowel persoonlijk leiderschap als stressbestendigheid zijn aan de orde gekomen. Ik heb geleerd om nog meer te kunnen vertrouwen op mijzelf, juist in onzekere momenten/tijden. Martin heeft de mix van professionaliteit en persoonlijkheid die veiligheid creëert en die zorgt voor de te nemen stappen. Ik kan hem aan een ieder van harte aanbevelen!”

 

 Louis Dell, voormalig HR-directeur KPMG

 “Vanaf 2006 werken we naar volle tevredenheid samen met Martin Verweij in teamontwikkel & MD-trajecten, zowel op directieniveau als op middelmanagement niveau. We waarderen hem om zijn creatieve design en het leveren van maatwerk. Door zijn jarenlange ervaring kan hij effectief improviseren en teamsessies leiden die echt impact hebben op de deelnemers”

 

 

rene van egmond indexRenee van Egmond, voormalig directeur van een verzekeringsbedrijf

“Martin is een uitdagende sparringpartner die diep kan doorvragen en ook de vertaalslag naar de werkvloer maakt. Hij kan een ingewikkelde verandering goed begeleiden. Goed invoelingsvermogen en goed gevoel voor timing”. 

Deze website is gemaakt door www.ronkatzenbauer.nl