Route

Kantoor Be The Change

De Lairessestraat 154
1075 HL Amsterdam

telefoon: 06-26104632
e-mail: martin.verweij@bethechange.nl


Routebeschrijving

Vanaf A10 neemt u afslag S108 (Zuid WTC). Onderaan de afslag rechtsaf. Richting de stad rijden. Op het Stadionplein gaat u met de weg mee naar rechts. Bij deze stoplichten gaat u linksaf. (U rijdt als het ware rechtdoor met een kleine S in de weg). U komt nu bij een rotonde waar u de 2e afslag neemt. Dit is de Cornelis Krusemanstraat. Deze gaat over in de De Lairessestraat na het Valeriusplein aan uw linkerhand. Na 150 meter is ons kantoor gevestigd aan uw linkerhand op nummer 154.

Er is altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Met name in de Johannes Verhulststraat. Deze is gelegen evenwijdig aan de De Lairessestraat. U komt hier door bij de stoplichten voor het Valeriusplein naar links te gaan. Houd rekening met betaald parkeren d.m.v. chipknip en mobiel parkeren.

Openbaar Vervoer (trein)

De Lairessestraat is met de trein goed te bereiken via treinstation Amsterdam Station Zuid. Vandaaruit kunt u naar keuze: lopen (12 minuten), OV-fiets nemen of verder met een bus.

Voor verder met bus of tram gelieve OV9292 te checken op telefoon nr 0900-9292.  U kunt van Station Zuid bijv. met tram 5 naar halte Gerrit van der Veenstraat, vandaaruit laatste stukje lopen.

Van Amsterdam CS neemt u tram 2 (halte Valeriusplein) of  tram 5 (halte Concertgebouw/Van Baerlestraat) en dan laatste stuk lopen.  Let op: tramlijn 16 is opgeheven nu de Noord/Zuid metro rijdt.

Deze website is gemaakt door www.ronkatzenbauer.nl