Nieuwe deuren openen.

Vandaag kun jij ervoor zorgen dat iemand een nieuwe deur voor jou gaat openen. Dat kan binnen de organisatie waar je werkt of daarbuiten. Netwerken is nuttig en leuk: je hernieuwt contact met mensen uit je verleden & via hen leer je nieuwe potentiële werkgevers kennen.

Als jij niet regelmatig netwerkt, laat je de belangrijkste pijler liggen om een goede volgende loopbaanstap voor jezelf te creëren. Doe deze video Challenge en ontdek hoe jij jouw netwerk meer voor jouw karretje kan spannen.

Jouw uitdaging is

Zet een eerste stap

Het is altijd spannend om anderen zo om een gunst te vragen.  Dat geldt ook voor mij. Maar ik ben altijd verrast te merken hoe graag anderen me willen helpen om me te laten slagen.

Ontdek dit zelf en profiteer van deze beproefde manier om deuren te openen en jezelf in de etalage te zetten. En ontdek zelf hoe de wereld om je heen, jou verder wil helpen.

Lukt het je om daadwerkelijk een contact nieuw leven in te blazen, dan geeft je dat onwijs veel plezier, voldoening & succes.

PS Wie verslag doet van zijn ervaring, krijgt een gratis coachsessie. Stuur je reactie voor 1 oktober naar martin.verweij@bethechange.nl