Martin Verweij

Martin-verweij-portret

Talentontwikkelaar – Doelgericht – Betrokken – Concreet

Martin Verweij is de oprichter van Be The Change. Dat bestaat uit van een inspirerend netwerk van ervaren trainers en coaches, met een gemeenschappelijke visie en aanpak.


Verbindend leiderschap leidt tot betere samenwerking en tot meer succes en plezier in het werk

Martin is coach/trainer van managers, professionals en teams. Een ervaren consultant met helicopterview en goed thuis in veranderingsprocessen. Met hart voor de mens en met een sterke focus op concreet gedrag en tastbaar resultaat

Met een studie psychologie als achtergrond beschikt hij over ruim 25 jaar ervaring in, met name, de zakelijke dienstverlening. In functies als accountmanager, P&O, lijnmanager, projectleider, MD-manager, coach en trainer. Hij is gecertificeerd loopbaanadviseur en RET-practitioner. Lid NOBCO en NOLOC. Sinds 2005 werkt hij vanuit zijn eigen bureau Be The Change.

Aan het denken zetten, in beweging brengen en stimuleren

“Gezamenlijk optrekken in een ontwikkeling is wat mij altijd veel voldoening geeft. Ik kan mensen aan het denken zetten, in beweging brengen en stimuleren tot effectief gedrag. Ik ben sterk gericht op het creëren van eigen kansen en mogelijkheden… in plaats van denken in bedreigingen. Het probleem is niet dat we niet weten wat we moeten doen, het probleem is dat we niet doen wat we weten”  & daarom Be the Change … you want to see in your work.

Vraag vrijblijvend een gesprek met Martin Verweij aan >>>

Deze website is gemaakt door www.ronkatzenbauer.nl