Klantervaringen

Klanten over hun ervaring met Be the Change

Coachingstraject: Executive Coaching 

As executive coach, Martin provides a great balance of practical and theoretical knowledge, guiding through the changes and challenges step by step. Proactive, honest and confronting, but always with respect and in a pleasant easy going way. Martin is the kind of person you hope to meet while building your career.

Aleksandar Vasiljevic – Product Unit Head (Director of Software Engineering) at TomTom

  Coachingstraject: Executive Coaching 

  Als executive business coach begeleidt Martin mij door de grote uitdagingen en valkuilen van ondernemerschap en leiderschap. Martin stimuleert en geeft me het vertrouwen, maar legt ook de vinger op de zere plek. Zijn begrip van de zakelijke uitdagingen en zijn sterke visualisatievermogen helpen mij complexe vraagstukken terug te brengen tot de kern. Ik voel me gesteund en gesterkt met Martin als ‘buddy’ naast me.

  Valerie Hoeks – Board Advisor | Navigating Chinese markets | Strategy & Risk Management | People Dynamics

   Coachingstraject: Executive Coaching 

   “Martin is een uitstekende executive coach. Hij stimuleert je om nieuw verworven inzicht om te zetten in effectiever gedrag en persoonlijk leiderschap. Hij helpt je om zelf betere keuzes te maken en om met een scherpe blik vooruit te kijken. Martin is niet alleen prettig in de omgang maar forceert ook waar nodig om tot iets nieuws en beters te komen”
   Simon Theeuwes, Senior Manager Corporate Treasury, Schiphol Group

    Coachingstraject: Loopbaan Coaching

    Vanaf het eerste telefonische intakegesprek tot de laatste sessie inspirerend en motiverend!

    Bij mijn selectie voor een bureau dat mij kon helpen bij mijn ambitie voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsgroei sprak BeTheChange mij het meeste aan. Martin heeft mij gedurende een executive coaching traject geholpen met inzicht te krijgen in mijn profiel en hoe ik de bijbehorende kenmerken optimaal kan inzetten voor persoonlijke en zakelijke groei. Doelgericht hebben we gewerkt aan het plan om mijn beoogde groei en nieuwe carrière richting te realiseren met als resultaat een positief en beter zelfinzicht, een gezonde balans en een nieuwe inspirerende baan (en een behaald Neyenrode certificaat).

    Martin daagt je uit, zet je in je kracht en helpt je stapsgewijs bij het realiseren van je groei ambities. Positief, inspirerend en doeltreffend.

    Dankjewel Martin voor deze mooie en leerzame reis.

    Greg Behr – Digital Service Consultant Knauf

     Coachingstraject: Executive Coaching

     ‘Martin is een uitdagende sparringpartner die diep kan doorvragen en ook de vertaalslag naar de werkvloer maakt. Hij kan een ingewikkelde verandering goed begeleiden. Goed invoelingsvermogen en goed gevoel voor timing’

     Renée van Egmond, voormalig directeur verzekeringsbedrijf

      Coachingstraject: eerste 100 dagen 

      “Aan het begin van mijn baan als directeur Onderwijs, Kennis & Communicatie bij De Haagse Hogeschool heb ik een 100-dagen traject doorlopen bij Martin. Dit is me zeer goed bevallen. De sessies die we met elkaar hadden voelden altijd als een cadeautje. Even uit mijn werk stappen, afstand nemen, de dynamiek doornemen en dan er weer in stappen. Martin kenmerkt zich door doorvragen, goed luisteren, het willen begrijpen en heel veel enthousiasme”. 

      Theo Bakker, directeur De Haagse Hogeschool

       Coachingstraject: Executive Coaching

       ‘Sessies met Martin zijn telkens waardevol en inspirerend. Niet altijd gemakkelijk, want hij haalt je onherroepelijk uit je comfortzone. Hij luistert heel goed, helpt je bij het structureren van je gedachten en geeft kritische, confronterende en/of opbeurende feedback waar dat nodig is. Als geen ander verbindt hij abstracte uitdagingen aan concrete, praktische oplossingen waardoor je resultaten kunt boeken die blijvend zijn. En dat allemaal op een bijzonder betrokken, eerlijke, open en humorvolle manier. Wat ik misschien wel het meest prettig vind aan Martin, is dat hij een wandelende ‘kansenautomaat’ is. Sta je even te treuzelen bij het kruispunt omdat je eigenlijk niet over durft te steken? Met een vriendelijke, maar vastberaden hand zet hij je in beweging; op weg naar het verzilveren van al die kansen.

       Ik ben blij en dankbaar dat Martin mijn coach was. Dankzij hem ben ik als mens, manager én ondernemer empathischer, effectiever en energieker. Ik beveel Martin van harte aan’

       Elza Kuipers,  Manager Communicatie a.i.

        

       Coachingstraject: Teamcoaching

       “We worked with Martin for half a year – where we needed an upgrade in the way people cooperate with eachother. Every aspect was developed by Martin together with the people of our company. The best remark was in this respect: Why didnt we do this before? – while upfront there was this natural hesitation to develop soft skills. Perfect”.

       John van de Pol, partner CFO Capabel

        Coachingstraject: Persoonlijk Leiderschap

        ‘Martin is een inhoudelijk sterke coach met een persoonlijke aanpak. Hij is in staat om de onderste steen boven te krijgen, durft te confronteren en daagt je uit om theorie direct toe te passen in de praktijk. Ik heb zijn coaching als erg plezierig, verhelderend en doelgericht ervaren en kan hem van harte aanbevelen’.

        Marlon Hoogervorst, Sr Product Innovation Manager, Zilveren Kruis

         Coachingstraject: 1e 100 dagen

         Martin is een prettige en doortastende (Executive) Coach. Weet juiste sfeer te creëren en draagt positief bij aan verkrijgen juiste inzichten die richting  te geven.

         Jan Eerkens, CEO Lelystad Airport

          

         Coachingstraject: 1e 100 dagen

         Martin heeft me geholpen in het uitwerken van mijn plannen voor mijn nieuwe rol als directeur. Hij bracht structuur in mijn gedachten en gaf zijn kritische feedback op de vervolgstappen. Het was een leuke en inspirerende tijd vol kansen naar de toekomst.

         Melvin Streekkerk, directeur Zero to One

          

         Coachingstraject: Executive Coaching

         ‘Martin is a top coach who combines sharp views with practical advice’.

         Luc Defaix, advocaat, partner Corporate/M&A bij Pels Rijcken

         Coachingstraject: Teamcoaching

         ‘Martin played a key role in helping bring our new international team together. He planned and executed a number of assessments, exercises and offsites that really helped us get to know each other. He was able to consider the different cultural backgrounds of the team and assist us in better understanding and working with each other’.

         Martin Thomas,  Head of Workforce Management, Philips

          Coachingstraject: Persoonlijk Leiderschap

          ‘Martin is een uitstekende business coach die mij ontzettend heeft geholpen om de spannende aspecten van het ondernemerschap aan te (blijven) kunnen. Zowel persoonlijk leiderschap als stressbestendigheid zijn aan de orde gekomen. Ik heb geleerd om nog meer te kunnen vertrouwen op mijzelf – juist in onzekere momenten en tijden’

          Silvia van Hoof, directeur Match2Win

           

          Coachingstraject: Loopbaancoaching

          “Ik heb bewondering voor Martins ruime dosis aan kennis en ervaring die hij probleemloos vertaalt naar praktische situaties. Zijn achtergrond van psychologische studies en ervaring bij corporates maken hem tot een uitstekende sparringspartner”

          Jim van Velzen, Commercieel Manager, Lelystad Airport

           Coachingstraject: Teamcoaching

           “Martin heeft bij Euroforum meerdere succesvolle leiderschapstrajecten opgezet. De managers zijn getraind in feedback geven en coaching. Dit instrument hielp om de competenties van jonge HBO-ers beter te ontwikkelen. Een uitstekende manier om jonge mensen aan ons te binden & boeien. Het verloop liep significant terug. De teamcoaching van de directie leidde tot betere lange termijn visie en een hechtere MT-samenwerking”

           Helen Meijer,  Greenhouse Innovation Leader, Deloitte.

           Coachingstraject: Persoonlijk Leiderschap

           “Martin is een inspirerende en prettige coach die niet alleen een luisterend oor biedt maar je ook uitdaagt om kritisch naar jezelf te luisteren. Hij neemt je op een bevlogen manier mee in de zoektocht naar antwoorden op vragen waarmee je worstelt. Integer en rustgevend.” 

           Kees Bolhuis, Senior Manager Schiphol

            Coachingstraject: Teamcoaching

            “Vanaf 2006 werken wij naar volle tevredenheid samen met Martin Verweij in teamontwikkel & MD-trajecten, op directie- en managementniveau. Wij waarderen hem om zijn creatieve design en het leveren van maatwerk. Door zijn jarenlange ervaring kan hij effectief improviseren en teamsessies leiden die ècht impact hebben”.

            Louis Dell, voormalig directeur KPMG

             Coachingstraject: Persoonlijk Leiderschap

             ‘Martin is a very result oriented trainer. He trains how to be more visible on the internet through personal branding. His approach is energetic, enthusiastic and down to earth. One session actually makes you more alive on the internet’

             Enneke Tuinhof,  Project Manager, Univ. van Amsterdam

              Coachingstraject: Teamcoaching

              ‘Martin Verweij heeft teamtraining voor apothekers- assistenten verzorgd. Hij verheldert de vraag van zijn opdrachtgever en zoekt naar de meest passende training. Zijn ervaring en creativiteit maakt dat hij tijdens de sessie kan schakelen met de inzet van verschillende werkvormen.. Daardoor benut hij ‘het momentum’ tijdens de sessie optimaal. In de nazorg is hij actief zodat de teambuilding ook op langere termijn effectief is’

              Jan van der Worp, interim manager