In company trainingen

Be the Change you want to see in your ORGANISATION

In company trainingen

Succesvolle organisaties lopen voorop in het voortdurend ontwikkelen van hun mensen. Iedere organisatie pakt dat op een eigen manier aan. Velen kiezen voor in company trainingen.

Als trainers zijn wij ervaren in het opzetten en uitvoeren van in company trainingen. Wij helpen uw organisatie om optimaal invulling aan te geven aan uw ontwikkelvraag

Onze expertisebieden zijn:maatkostuum-klein

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Leidinggeven
  • Mobiliteit
  • Ondernemerschap

Voorbeelden van in company trainingen:

Persoonlijk. Praktisch. Partnership.

Daar draait het om in onze workshops. Het doel is altijd om een stap verder te komen in de ontwikkeling van uw medewerkers & leidinggevenden.

Met onze workshops vergroten wij ieders competenties in het persoonlijk functioneren en samenwerken.

Het resultaat is een hogere bijdrage van een ieder aan de realisatie van uw organisatiedoelen. Dat is de ambitie de we delen.

Onze bouwstenen

  • Persoonlijke intake
  • Competentie Scan
  • Pesoonlijke leerdoelen en ontwikkelplan (POP)
  • Blended Learning,  online & fysiek
  • Ervarend leren: outdoor oefeningen, rollenspel met acteur

Be The Change coacht professionals, leidinggevenden, young talents en ondernemers

Onze coaches/trainers zijn opgeleid als psycholoog en hebben jarenlange praktijkervaring in grote organisaties. In onze trajecten staat vertrouwen en vertrouwelijkheid bovenaan; wij werken volgens de beroepscode van de NOBCO.  Voor meer informatie over ons, klik op wie zijn wij?

Behoefte aan in company training?

In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag uw vraag.

Enneke Tuinhof, Project Manager, UvA

Martin is a very result oriented trainer. He trains how to be more visible on the internet through personal branding. His approach is energetic, enthusiastic and down to earth. One session actually makes you more alive on the internet!

John van de Pol, CFO Capabel

We have been working with Martin for half a year where we needed an upgrade in the way people cooperate with eachother. Every aspect was proposed by Martin together with the people of the company. The best remark was in this respect. “Why didnt we do this before”?? While upfront there was this natural hesitation to develop soft skills. Perfect.

Lees meer over onze workshops & trainingen

Executive wandelcoaching in het Gooi:  fris samen sparren

Executive wandelcoaching in het Gooi: fris samen sparren

Executive coaching wordt traditioneel uitgevoerd in een 'executive' type kantoor waar coach en cliënt tegenover elkaar zitten. Sinds de Corona pandemie is dit deels verschoven naar virtuele sessies. Telkens geldt dat coach en coachee stil zitten, elkaar aankijken en...

Lees meer