In company trainingen

Be the Change you want to see in your ORGANISATION

In company trainingen

Succesvolle organisaties lopen voorop in het voortdurend ontwikkelen van hun mensen. Iedere organisatie pakt dat op een eigen manier aan. Velen kiezen voor in company trainingen.

Als trainers zijn wij ervaren in het opzetten en uitvoeren van in company trainingen. Wij helpen uw organisatie om optimaal invulling aan te geven aan uw ontwikkelvraag

Onze expertisebieden zijn:maatkostuum-klein

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Leidinggeven
  • Mobiliteit
  • Ondernemerschap

Voorbeelden van in company trainingen:

Persoonlijk. Praktisch. Partnership.

Daar draait het om in onze workshops. Het doel is altijd om een stap verder te komen in de ontwikkeling van uw medewerkers & leidinggevenden.

Met onze workshops vergroten wij ieders competenties in het persoonlijk functioneren en samenwerken.

Het resultaat is een hogere bijdrage van een ieder aan de realisatie van uw organisatiedoelen. Dat is de ambitie de we delen.

Onze bouwstenen

  • Persoonlijke intake
  • Competentie Scan
  • Pesoonlijke leerdoelen en ontwikkelplan (POP)
  • Blended Learning,  online & fysiek
  • Ervarend leren: outdoor oefeningen, rollenspel met acteur

Behoefte aan in company training?

In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag uw vraag.

Be The Change coacht professionals, leidinggevenden, young talents en ondernemers

Onze coaches/trainers zijn opgeleid als psycholoog en hebben jarenlange praktijkervaring in grote organisaties. In onze trajecten staat vertrouwen en vertrouwelijkheid bovenaan; wij werken volgens de beroepscode van de NOBCO.  Voor meer informatie over ons, klik op wie zijn wij?

“Martin heeft bij Euroforum meerdere succesvolle leiderschapstrajecten opgezet. De managers zijn getraind in feedback geven en coaching. Dit instrument hielp om de competenties van jonge HBO-ers beter te ontwikkelen. Een uitstekende manier om jonge mensen aan ons te binden & boeien. Het verloop liep significant terug. De teamcoaching van de directie leidde tot betere lange termijn visie en een hechtere MT-samenwerking”

Helen Meijer,  Greenhouse Innovation Leader, Deloitte

Lees meer over onze workshops & trainingen

Verbeterplan: vaak een wake-up call met grote gevolgen

Verbeterplan: vaak een wake-up call met grote gevolgen

Een ‘verbeterplan’ krijgen van je leidinggevende kan een schokkende ervaring zijn. Het kan komen omdat je senioriteit of leiderschap onder de maat is in de ogen van de manager. Dit gebeurt vaker als er net een nieuwe leidinggevende is met een ander beeld van de...

Lees meer