TRAININGEN

Be the Change you want to see in your ORGANISATION

Workshops op maat

Succesvolle organisaties lopen voorop in het voortdurend ontwikkelen van hun mensen. Iedere organisatie pakt dat op een eigen manier aan.

Als trainers zijn wij ervaren in het opzetten en uitvoeren van maatwerk-trainingen. Wij helpen uw organisatie om optimaal invulling aan te geven aan uw ontwikkelvraag

Onze expertisebieden zijn:maatkostuum-klein

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Leidinggeven
  • Mobiliteit
  • Ondernemerschap

Voorbeelden van workshops/trainingen:

Persoonlijk. Praktisch. Partnership.

Daar draait het om in onze workshops. Het doel is altijd om een stap verder te komen in de ontwikkeling van uw medewerkers & leidinggevenden.

Met onze workshops vergroten wij ieders competenties in het persoonlijk functioneren en samenwerken.

Het resultaat is een hogere bijdrage van een ieder aan de realisatie van uw organisatiedoelen. Dat is de ambitie de we delen.

Onze bouwstenen

  • Persoonlijke intake
  • Competentie Scan
  • Pesoonlijke leerdoelen en ontwikkelplan (POP)
  • Blended Learning,  online & fysiek
  • Ervarend leren: outdoor oefeningen, rollenspel met acteur

Be The Change coacht professionals, leidinggevenden, young talents en ondernemers

Onze coaches/trainers zijn opgeleid als psycholoog en hebben jarenlange praktijkervaring in grote organisaties. In onze trajecten staat vertrouwen en vertrouwelijkheid bovenaan; wij werken volgens de beroepscode van de NOBCO.  Voor meer informatie over ons, klik op wie zijn wij?

Geïnteresseerd in een workshop

 In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag uw vraag. 

Enneke Tuinhof, Project Manager, UvA

Martin is a very result oriented trainer. He trains how to be more visible on the internet through personal branding. His approach is energetic, enthusiastic and down to earth. One session actually makes you more alive on the internet!

John van de Pol, CFO Capabel

We have been working with Martin for half a year where we needed an upgrade in the way people cooperate with eachother. Every aspect was proposed by Martin together with the people of the company. The best remark was in this respect. “Why didnt we do this before”?? While upfront there was this natural hesitation to develop soft skills. Perfect.

Lees meer over onze workshops & trainingen

Hoe werk je samen met je tegenpool?

Hoe werk je samen met je tegenpool?

Af en toe kom je iemand tegen met wie het niet botert. Een tegenpool. Misschien is het een klant of collega. Het is in ieder geval direct duidelijk hoe jij je over diegene voelt...  jullie worden geen vrienden...   Vaak is dat terug te leiden naar één oorzaak: jij en...

Lees meer
Be The Change you want to see in your WORK…

Be The Change you want to see in your WORK…

Training op maat. Succesvolle organisaties lopen voorop in het voortdurend ontwikkelen van hun mensen. Iedere organisatie pakt dat op zijn eigen manier aan. Als trainers zijn wij ervaren in het opzetten en uitvoeren van maatwerktrainingen. Wij helpen uw organisatie om...

Lees meer