Wie zijn wij?

Martin Verweij (meest links) is als oprichter al bijna 20 jaar de kern van coaching team Be the Change.  We zijn een netwerk van ervaren coaches en trainers met een gemeenschappelijke visie en aanpak:

‘Verbindend leiderschap leidt tot betere samenwerking, blijvend succes & plezier in het werk’

Coaching is nodig, omdat mensen moeite hebben met veranderingen.  Dat vergt een persoonlijke transitie. Leer daarom veranderingen te omarmen in plaats van weg te duwen. Laat vertrouwde denkkaders en gewoontegedrag los, overwin angsten en leer omdenken. Dit zijn de ingrediënten waar we mee werken. Zowel op persoonlijk niveau als op teamniveau.

Onze kernwaarden: betrokkenheid, professionele groei, duidelijkheid, integriteit en ondernemerschap.

Onze passie: het creëren van effectieve en spannende leer-ervaringen, zodat mensen het beste uit zichzelf weten te halen. Samen op weg naar het best mogelijke resultaat…. Be The Change!

Klaar voor verandering? Hoe start je jouw traject naar meer plezier en geluk in je werk?

Wil je coaching voor jezelf, lees dan hier meer over Persoonlijke Coaching en Persoonlijke Leiderschap. 

Martin Verweij

Martin Verweij

founder/coach/trainer

Talentontwikkelaar – Doelgericht – Betrokken – Concreet

Martin is oprichter van Be the Change. Hij is coach/trainer van managers, professionals en teams. Een ervaren consultant met helicopterview en goed thuis in veranderprocessen. Met hart voor de mens en met een sterke focus op concreet gedrag en tastbaar resultaat.

Met een studie psychologie als achtergrond beschikt hij over ruim 25 jaar ervaring in met name de zakelijke dienstverlening. In functies als accountmanager, lijnmanager, P&O, MD-manager, coach en trainer.  Hij is gecertificeerd RET-practitioner, loopbaan en NOBCO-coach.

NOBCO Logo

Tanya de Wit

Tanya de Wit

coach/trainer

Betrokken – Analytisch – Creatief – Oplossingsgericht

Tanya is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met stress-klachten en dreigende burn-out. Haar aanpak kenmerkt zich door de vertaling van actuele wetenschapskennis naar praktische adviezen en begeleiding op maat.  Ook geeft zij workshops stress-preventie.

Zij werkte als selectiepsycholoog bij Meurs HRM en de Luchtsverkeersleiding.  Zij werkt ook als POH-GGZ bij een huisartsenprakijk.

 

Nita Korsten

Nita Korsten

trainer/consultant

Gedreven – Verbindend – Enthousiast – Resultaatgericht

Expert in Learning & Development. Nita helpt teams bij het verbeteren van de (internationale) samenwerking en hun lerend vermogen.

Hoe?  Door individuen en teams inzicht te geven in hun eigen culturele overtuigingen, waarna samen gewerkt wordt aan het vergroten van de interculturele compatibiliteit.

Nita heeft 25 jaar ervaring in het (internationaal) zakendoen. Zij studeerde Organisatie en Management aan de VU.

Zij woonde en werkte in de VS, Duitsland en Frankrijk en heeft met meer dan 70 nationaliteiten gewerkt.

Suzanne Vis

Suzanne Vis

trainer/coach

Scherp – Betrokken – Creatief – Diepgang

Suzanne is arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft 25 jaar brede ervaring opgedaan in profit- en nonprofit organisaties. Als HR-professional, trainer, facilitator en coach.

Ze werkt veelal op het genied van teamontwikkeling. Ook coacht zij managers en medewerkers in het aangaan van het ‘goede gesprek’.  Groepen professionals die willen leren – van en met elkaar – begeleidt zij middels diverse intervisie methodieken.

Suzanne werkt voor opdrachtgevers als Accor, DJI en Min. van Binnenlandse Zaken.

 

Partners

We werken samen met diverse organisaties in ons netwerk. Zodat we elkaar kunnen versterken in grotere projecten.

De belangrijkste zijn:

  • In samenwerking met Smart Group, begeleiden we startende ondernemers met business coaching.
  • Be the Change sponsort de Safe Spaces Foundation met wie we jaarlijks een leiderschaps seminar organiseren, zowel in Amsterdam als in Nairobi. Martin Verweij is bestuurslid.
  • Voor meer informatie over talentmanagement, kunt u terecht op www.talentmanagement.nl