Persoonlijke coaching Amsterdam & 't Gooi

Be the Change you want to see in YOURSELF

Waarom persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching, ook wel personal coaching,  is een van de meest effectieve manieren om een gewenste verandering tot stand te brengen. Bij iedereen spelen er issues die extra aandacht en diepgang vergen.

Denk bijvoorbeeld aan: het versterken van persoonlijke effectiviteit, een loopbaankeuze, de eerste honderd dagen in een nieuwe baan, het verhogen van werkgeluk, het groeien in persoonlijk- en verbindend leiderschap. 

Of aan zaken die het functioneren in het werk belemmeren, zoals stressklachten of dreigend verlies van werk.

Nog te vaak denken professionals dat zij deze zaken zelfstandig moeten oplossen, terwijl deskundige personal coaching experts jouw ontwikkeling effectief kunnen versnellen.

Kun jij persoonlijke coaching gebruiken?

Loop je al een tijd rond met vragen als ‘Hoe kom ik beter uit de verf?’ of  ‘Wat wil ik nou eigenlijk?’ of ‘Wat wordt mijn volgende loopbaanstap?’ Dan is kiezen voor persoonlijke coaching de juiste stap. De persoonlijke coach zal samen met jou je vraagstuk analyseren en kijken naar de persoon achter de vraag. In een serie vertrouwelijke gesprekken nemen we de tijd om zaken uit te werken. Gaandeweg het personal coaching traject zet je stappen om je doel te bereiken en tot beter functioneren te komen.

Persoonlijke coaching is maatwerk. Om je beeld te geven van hoe nadruk en aanpak kunnen verschillen afhankelijk van jouw behoefte, vind je hieronder een overzicht van onze persoonlijke coaching mogelijkheden. Uiteraard zullen we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken hoe een personal coaching traject van Be the Change zal beantwoorden aan jouw individuele doelen.

Soorten persoonlijke coaching (Amsterdam & 't Gooi locaties):

Wat gaan persoonlijke coaching gesprekken opleveren?

  • Je verbreedt je mindset en je gaat ruimer en helderder naar je situatie kijken
  • Je ontwikkelt een breder gedragsrepertoire
  • Je gaat zichzelf ervaren als instrument van verandering
  • Je ervaart een betere afstemming met je werkomgeving
  • Met een nieuwe spirit neem je meer verantwoordelijkheid en bepaal je een nieuwe koers
  • Je team en de organisatie profiteren mee van je ontwikkeling door persoonlijke coaching

Een personal coaching traject bestaat uit de volgende fasen:

  • Intake: een gesprek van 1,5 uur voor kennismaking, analyse en doelbepaling
  • Ter voorbereiding hierop kun je het e-book Persoonlijk Leiderschap anno nu downloaden
  • Coachtraject: een serie personal coaching gesprekken van 1,5 uur,  e-coaching en evt. workshop
  • Evaluatie: afronding en het verankeren van de resultaten in je werkomgeving

Be The Change persoonlijke coaching voor professionals, leidinggevenden, young talents en ondernemers

Be the Change is opgericht door Martin Verweij en bestaat nu 20 jaar. Onze personal coaches zijn opgeleid als psycholoog en hebben jarenlange praktijkervaring in grote organisaties. Vertrekpunt bij Be the Change is het verkrijgen van het besef dat je zelf het belangrijkste instrument bent van de gewenste verandering. Op basis van je doelen en talenten werken we aan repertoire verbreding.

Wellicht krijg je meer beeld bij hoe wij werken en hoe dat ervaren wordt door te lezen wat de ervaringen zijn van klanten die je zijn voorgegaan met personal coaching, in Amsterdam en/of het Gooi. Klik op klantervaringen en je treft een overzicht van hun ervaringen met verschillende persoonlijke coaching trajecten.

In onze trajecten staat vertrouwen en vertrouwelijkheid bovenaan; wij werken volgens de beroepscode van de NOBCO.  Voor meer informatie over het team, klik op wie zijn wij?

Daarnaast is het goed om te weten dat wij actief zijn in groot Amsterdam en in het Gooi. Vanuit de laatste locatie bieden wij ook de mogelijkheid om enkele van de personal coaching sessies te laten plaatsvinden in de vorm van wandelcoaching. Online persoonlijke coaching is ook mogelijk, in dat geval heeft onze voorkeur om, indien mogelijk, de eerste sessie na het vrijblijvend oriëntatiegesprek op locatie te laten plaatsvinden.

Gratis coachgesprek van 30 minuten

Interesse in een traject met een persoonlijke coach, Amsterdam & ’t Gooi?

In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag jouw vraag.

‘Martin is een uitstekende business coach die mij ontzettend heeft geholpen om de spannende aspecten van het ondernemerschap aan te (blijven) kunnen. Zowel persoonlijk leiderschap als stressbestendigheid zijn aan de orde gekomen. Ik heb geleerd om nog meer te kunnen vertrouwen op mijzelf – juist in onzekere momenten en tijden’

Silvia van Hoof, directeur Match2Win

Lees meer over personal coaching

Verbeterplan: vaak een wake-up call met grote gevolgen

Verbeterplan: vaak een wake-up call met grote gevolgen

Een ‘verbeterplan’ krijgen van je leidinggevende kan een schokkende ervaring zijn. Het kan komen omdat je senioriteit of leiderschap onder de maat is in de ogen van de manager. Dit gebeurt vaker als er net een nieuwe leidinggevende is met een ander beeld van de...

Lees meer