Persoonlijke coaching Amsterdam & 't Gooi

Be the Change you want to see in YOURSELF

Waarom persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching is een van de meest effectieve manieren om een gewenste verandering tot stand te brengen. Bij iedereen spelen er issues die extra aandacht en diepgang vergen.

Denk bijvoorbeeld aan: het versterken van persoonlijke effectiviteit, een loopbaankeuze, de eerste honderd dagen in een nieuwe baan, het verhogen van werkgeluk, het groeien in persoonlijk- en verbindend leiderschap. 

Of aan zaken die het functioneren in het werk belemmeren, zoals stressklachten of dreigend verlies van werk.

Nog te vaak denken professionals dat zij deze zaken zelfstandig moeten oplossen, terwijl deskundige personal coaching experts jouw ontwikkeling effectief kunnen versnellen.

Kun jij persoonlijke coaching gebruiken?

Loop je al een tijd rond met vragen als ‘Hoe kom ik beter uit de verf?’ of  ‘Wat wil ik nou eigenlijk?’ of ‘Wat wordt mijn volgende loopbaanstap?’ Dan is kiezen voor persoonlijke coaching de juiste stap. De persoonlijke coach zal samen met jou je vraagstuk analyseren en kijken naar de persoon achter de vraag. In een serie vertrouwelijke gesprekken nemen we de tijd om zaken uit te werken. Gaandeweg het coaching traject zet je stappen om je doel te bereiken en tot beter functioneren te komen.

Persoonlijke coaching is maatwerk. Om je beeld te geven van hoe nadruk en aanpak kunnen verschillen afhankelijk van jouw behoefte, vind je hieronder een overzicht van onze persoonlijke coaching mogelijkheden. Uiteraard zullen we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken hoe een traject van Be the Change zal beantwoorden aan jouw individuele doelen.

Soorten persoonlijke coaching (Amsterdam & 't Gooi locaties):

Wat gaan persoonlijke coaching gesprekken opleveren?

  • Je verbreedt je mindset en je gaat ruimer en helderder naar je situatie kijken
  • Je ontwikkelt een breder gedragsrepertoire
  • Je gaat zichzelf ervaren als instrument van verandering
  • Je ervaart een betere afstemming met je werkomgeving
  • Met een nieuwe spirit neem je meer verantwoordelijkheid en bepaal je een nieuwe koers
  • Je team en de organisatie profiteren mee van je ontwikkeling door persoonlijke coaching

Een persoonlijke coaching traject bestaat uit de volgende fasen:

  • Intake: een gesprek van 1,5 uur voor kennismaking, analyse en doelbepaling
  • Ter voorbereiding hierop kun je het e-book Persoonlijk Leiderschap anno nu downloaden
  • Coachtraject: een serie personal coaching gesprekken van 1,5 uur,  e-coaching en evt. workshop
  • Evaluatie: afronding en het verankeren van de resultaten in je werkomgeving

Be The Change persoonlijke coaching voor professionals, leidinggevenden, young talents en ondernemers

Be the Change is opgericht door Martin Verweij en bestaat nu 20 jaar. Onze coaches zijn opgeleid als psycholoog en hebben jarenlange praktijkervaring in grote organisaties. In onze trajecten staat vertrouwen en vertrouwelijkheid bovenaan; wij werken volgens de beroepscode van de NOBCO.  Voor meer informatie, klik op wie zijn wij?

Daarnaast is het goed om te weten dat wij actief zijn in groot Amsterdam en in het Gooi. Vanuit de laatste locatie bieden wij ook de mogelijkheid om enkele van de sessies te laten plaatsvinden in de vorm van wandelcoaching. Online coaching is ook mogelijk, in dat geval heeft onze voorkeur om, indien mogelijk, de eerste sessie na het vrijblijvend oriëntatiegesprek op locatie te laten plaatsvinden.

Gratis coachgesprek van 30 minuten

Interesse in een traject met een persoonlijke coach, Amsterdam & ’t Gooi?

In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag jouw vraag.

Elza Kuipers,  Manager Communicatie a.i.

Sessies met Martin zijn telkens waardevol en inspirerend. Niet altijd gemakkelijk, want hij haalt je onherroepelijk uit je comfortzone. Hij luistert heel goed, helpt je bij het structureren van je gedachten en geeft kritische, confronterende en/of opbeurende feedback waar dat nodig is. Als geen ander verbindt hij abstracte uitdagingen aan concrete, praktische oplossingen waardoor je resultaten kunt boeken die blijvend zijn. En dat allemaal op een bijzonder betrokken, eerlijke, open en humorvolle manier. Wat ik misschien wel het meest prettig vind aan Martin, is dat hij een wandelende ‘kansenautomaat’ is. Sta je even te treuzelen bij het kruispunt omdat je eigenlijk niet over durft te steken? Met een vriendelijke, maar vastberaden hand zet hij je in beweging; op weg naar het verzilveren van al die kansen.

Ik ben blij en dankbaar dat Martin mijn coach was. Dankzij hem ben ik als mens, manager én ondernemer empathischer, effectiever en energieker. Ik beveel Martin van harte aan’

Lees meer over personal coaching