Personal coaching

Be the Change you want to see in YOURSELF

Waarom persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching is een van de meest effectieve manieren om een gewenste verandering tot stand te brengen. Bij iedereen spelen er issues die extra aandacht en diepgang vergen.

Denk bijvoorbeeld aan: het versterken van persoonlijke effectiviteit, een loopbaankeuze, de eerste honderd dagen in een nieuwe baan, het verhogen van werkgeluk. 

Of aan zaken die het functioneren in het werk belemmeren, zoals stressklachten of dreigend verlies van werk.

Nog te vaak denken professionals dat zij deze zaken zelfstandig moeten oplossen, terwijl deskundige personal coaching experts jouw ontwikkeling effectief kunnen versnellen.

Kun jij personal coaching gebruiken?

Loop je al een tijd rond met vragen als ‘Hoe kom ik beter uit de verf?’ of  ‘Wat wil ik nou eigenlijk?’ of ‘Wat wordt mijn volgende loopbaanstap?’ Dan is kiezen voor personal coaching de juiste stap. De persoonlijke coach zal samen met jou je vraagstuk analyseren en kijken naar de persoon achter de vraag. In een serie vertrouwelijke gesprekken nemen we de tijd om zaken uit te werken. Gaandeweg het personal coaching traject zet je stappen om je doel te bereiken en tot beter functioneren te komen.

We helpen je graag met persoonlijke coaching op het gebied van:

Wat gaan persoonlijke coaching gesprekken opleveren?

  • Je verbreedt je mindset en je gaat ruimer en helderder naar je situatie kijken
  • Je ontwikkelt een breder gedragsrepertoire
  • Je gaat zichzelf ervaren als instrument van verandering
  • Je ervaart een betere afstemming met je werkomgeving
  • Met een nieuwe spirit neem je meer verantwoordelijkheid en bepaal je een nieuwe koers
  • Je team en de organisatie profiteren mee van je ontwikkeling door personal coaching

Een persoonlijke coaching traject bestaat uit de volgende fasen:

  • Intake: een gesprek van 1,5 uur voor kennismaking, analyse en doelbepaling
  • Ter voorbereiding hierop kun je het e-book Persoonlijk Leiderschap anno nu downloaden
  • Coachtraject: een serie personal coaching gesprekken van 1,5 uur,  e-coaching en evt. workshop
  • Evaluatie: afronding en het verankeren van de resultaten in je werkomgeving

Be The Change personal coaching voor professionals, leidinggevenden, young talents en ondernemers

Onze personal coaches zijn opgeleid als psycholoog en hebben jarenlange praktijkervaring in grote organisaties. In onze trajecten staat vertrouwen en vertrouwelijkheid bovenaan; wij werken volgens de beroepscode van de NOBCO.  Voor meer informatie, klik op wie zijn wij?

Gratis coachgesprek van 30 minuten

Interesse in een personal coaching traject? In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag uw vraag.

Elza Kuipers,  Manager Communicatie a.i.

Sessies met Martin zijn telkens waardevol en inspirerend. Niet altijd gemakkelijk, want hij haalt je onherroepelijk uit je comfortzone. Hij luistert heel goed, helpt je bij het structureren van je gedachten en geeft kritische, confronterende en/of opbeurende feedback waar dat nodig is. Als geen ander verbindt hij abstracte uitdagingen aan concrete, praktische oplossingen waardoor je resultaten kunt boeken die blijvend zijn. En dat allemaal op een bijzonder betrokken, eerlijke, open en humorvolle manier. Wat ik misschien wel het meest prettig vind aan Martin, is dat hij een wandelende ‘kansenautomaat’ is. Sta je even te treuzelen bij het kruispunt omdat je eigenlijk niet over durft te steken? Met een vriendelijke, maar vastberaden hand zet hij je in beweging; op weg naar het verzilveren van al die kansen.

Ik ben blij en dankbaar dat Martin mijn coach was. Dankzij hem ben ik als mens, manager én ondernemer empathischer, effectiever en energieker. Ik beveel Martin van harte aan’

Lees meer over personal coaching

Ontevreden over je werk? Tijd voor loopbaanadvies: 5 tips

Ontevreden over je werk? Tijd voor loopbaanadvies: 5 tips

Spannend, je jaargesprek met je manager: terugblikken op hoe het je verging en te horen krijgen hoe je ervoor staat.  Je kan onverwacht een magere beoordeling krijgen, waardoor je toekomstkansen daar afnemen. Maar wees ook alert, als je telkens dezelfde beoordeling...

Lees meer