Executive coaching Amsterdam & 't Gooi

Be the Change you want to see in your leadership

Haal het maximale uit jouw leiderschap met een executive coach

De lat ligt hoog. De organisatie vraagt om je visie en om jouw executiekracht – terwijl je een open feedbackcultuur creëert en een inclusieve werkgemeenschap.

Executive coaching is een van de meest effectieve manieren om je te helpen dit alles te verweven in jouw repertoire. Bij iedere leidinggevende spelen er aspecten, die om extra aandacht, diepgang en ontwikkeling vragen. Welk issue speelt er bij jou?  Top management coaching is altijd maatwerk. Samen met een executive coach, Amsterdam of ’t Gooi, ontwikkel jij specifiek gewenste leiderschapskwaliteiten, zodat je die optimaal kan inzetten in je rol.

 

Martin Verweij - Executive Coaching

Waarom executive coaching?

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het succes van je management team. Je hebt een palet aan leiderschapsvaardigheden nodig om dit te realiseren. Wat kenmerkt executive coaching (ook wel management coaching) nu eigenlijk?

Om vandaag de dag een succesvol leider te zijn, moet je je snel aanpassen. Want de wereld verandert continu. Je moet wendbaar zijn en op je intuïtie koersen. Tegelijkertijd moet je het inlevingsvermogen tonen, dat nodig is om op een menselijk niveau met je teamleden om te gaan. Het voldoen aan al deze verwachtingen, maakt de overgang van lijnmanager naar executive manager geen gemakkelijke opgave.

 

Martin Verweij - Executive Coaching

Voor wie is een leiderschapscoach?

Be the Change Executive coaching Amsterdam & ’t Gooi is voor (senior) managers, directeuren en bestuurders, die een volgende stap willen zetten in hun stevigheid, verbindend leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Dit kan zijn naar aanleiding van een nieuw werkgebied, een lastige bedrijfssituatie of vanwege bepaalde feedback vanuit je omgeving.  Of omdat je in de mid-career fase zit en je carrière wilt uitbouwen. Uiteraard kunnen young executives ook hun profijt doen met executive coaching.

Be the Change you want to see in your leadership

Be the Change betekent dat jij als leider het belangrijkste instrument bent van de verandering die je wilt bewerkstelligen. Be the Change executive coaching Amsterdam & ’t Gooi helpt je helder krijgen wat je op termijn wilt bereiken. Hoe je daar draagvlak voor creëert en dat doelgericht aanpakt. Zo kun je je impact op je omgeving vergroten.

Sinds 2004 begeleiden we managers en executives om zelfsturing, balans, succes en geluk te herwinnen – in zowel carrière als persoonlijk leven. Dit succes en geluk heeft niet alleen een positief effect op je loopbaan en je gezondheid. Het verbetert ook het welzijn van de mensen om je heen.

Executive coaching thema’s:

 • Strategie
 • Beslissen in onzekerheid
 • Intuïtie
 • Verbindend vermogen
 • Inclusie (sociale veiligheid bevorderen)
 • Communiceren van je persoonlijk narratief
 • Omgaan met weerstand en conflicthantering

Soorten executive coaching vragen

Specifieke thema’s kunnen zijn:

 • Ik krijg soms te horen dat ik té dominant ben
 • Soms krijg ik te horen dat ik onvoldoende besluitvaardig ben
 • Ik vind het lastig om visie en strategie uit te stippelen
 • Er wordt van mij bepaald gedrag gevraagd, dat niet bij me past
 • Ik zou graag een rolmodel willen zijn, maar dat vind ik lastig
 • Als ik me niet aanpas aan de huidige cultuur, leidt dat tot frictie met mijn stakeholders
 • Ik vind het spannend om teamsessies te leiden
 • Ik vind het moeilijk om een minderheidsstandpunt in te nemen in het MT
Martin Verweij - Executive Coaching

Werkrelatie met je executive coach Amsterdam & ’t Gooi

Een belangrijke succesfactor is je werkrelatie met je coach. Er moet een zekere klik zijn en wederzijds vertrouwen. Executive coaching is een creatief proces dat gestoeld is op co-creatie. Samen bepalen we de bouwstenen van het traject. Be the Change executive coach Amsterdam & ’t Gooi is Martin Verweij.

Executive coach Martin Verweij aan het woord: “Als gecertifieerd executive coach voor managers en directeuren ben ik een stevige sparringpartner. Ik ben goed thuis in veranderingsprocessen, met name de persoonlijke dynamiek. In mijn aanpak gaan we altijd uit van je persoonlijke verhaal en werken we oplossingsgericht. Daarbij sta ik naast je als een broer. Met groot inlevingsvermogen spiegel ik je onbewuste patronen of blinde vlek. Ik stel krachtige vragen, geef je meer zelfinzicht, breng je in beweging en stimuleer je tot effectief gedrag.”

Het doel is het tijdig verbreden van je mindset op de momenten die er toe doen. Zo zal in je werkrelaties de onderlinge chemie positief veranderen.  Doorgaans zijn 8 à 10 sessies voldoende. Vaak wordt een assessment en een 360-graden feedback ingezet.

Wat levert executive coaching op?

Met stevig en verbindend leiderschap – met een open mindset – stel jij je teams in staat naar een hoger niveau van betrokkenheid te gaan. Hierdoor nemen individueel, team en organisatieresultaat toe.

Meer weten over ons aanbod en mogelijkheden?

Vraag een 30-minuten oriënterend gesprek aan, om nader kennis te maken, over je vraagstuk te sparren en over de mogelijkheden.

Executive coach Amsterdam en het Gooi? Makkelijk bereikbare locaties.

Executive coaching Amsterdam & ’t Gooi betekent dat je terecht kunt bij onze vestigingen in Amsterdam en/of het Gooi. Jij kiest. Een prettige locatie nabij de ring van Amsterdam. Of onze locatie midden in het Goois Natuurreservaat, waarbij ook wandelcoaching mogelijk is.

'Martin is een top coach die scherpe inzichten combineert met praktisch advies'

Luc Defaix,  Advocaat, partner Corporate/M&A bij Pels Rijcken