De Coronajaren en de energiecrisis dwongen ons tot grote verandering. Zeg maar gerust: disruptie.  De krimp en de kramp was enorm. Hoe kan het dat sommigen zich makkelijk aanpassen en anderen minder. Hoe speelt veerkracht een rol?  En hoe vergroot je (als leidinggevende) je veerkracht?

Een nieuwe marktomstandigheid, de digitale transformatie, een nieuwe bedrijfsstrategie of een nieuwe baas: het doet een beroep op ieders aanpassingsvermogen en veerkracht.  Telkens weer word je op de proef gesteld om goed met verandering om te gaan. Om veerkracht te tonen. Je kunt je veerkracht tonen door:

  • jezelf te verbinden met je purpose
  • vandaaruit te bedenken hoe je van betekenis bent
  • vandaaruit jezelf verbinden met anderen

Zo verzamel je de kracht om beter uit een crisis te komen.

Purpose betekenis verbinding veerkracht

Neem bijvoorbeeld de digitale transformatie. Hoe doe ik  – vanuit mijn purpose Be the Change – mee aan de digitale transformatie?

  • door alle coaching, teamsessies en workshops om te bouwen naar de online werksituatie – voorzover nodig en gewenst
  • met de workshop ‘Verbindend Leiderschap op Virtuele Afstand’
  • met het aanbieden van hei-sessie (outdoor) op het thema ‘Stress-reductie’

Ik ben benieuwd hoe jij je veerkracht toont als het jou tegenzit. Je weet waarschijnlijk al wat je wilt bereiken, de vraag is hoe ga jij dat aanpakken?

Hoe word jij crisis-bestendig èn tegelijk future-proof?  Zoals die twee bomen hierboven op de foto. Laten we daar een keer over sparren. Kwestie van mij even mailen voor een afspraak.

Ik wens je:  blijf gezond,  benut je veerkracht en je persoonlijk leiderschap.  Je het gratis E-book Persoonlijk Leiderschap helpt je veerkracht te versterken. Kwestie van even downloaden. Coaching kan je ook helpen. We komen er samen doorheen.